אשמח לטיפים מאימהות המונסות. כל הזמן נשרף לי השניצלים וניהיהים קשים. מהאמצע חותכת וזה בסדר אבל חצי שניצל הולך למה זה קורה? נשרף מסביב לשניצל תמיד
אוכלאוכל
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בדצמבר 2024 בשעה 13:15
אל תשרפי אותם פשוט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בדצמבר 2024 בשעה 13:19
אש נמוכה לא גבוהה צריך ושאת מטגנת ממש חצי דקה מכל צד תהיי על זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בדצמבר 2024 בשעה 13:21
חצי דקה לא מעט מידי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בדצמבר 2024 בשעה 13:21
ואיזה מחבת רגילה? או עמוקה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך