הריון שני שבוע 12 תכף .. בחילות , עייפןת , חולשה , טעם של חלודה בפה שלא עוברת . בהריון הראשון לא היה כלום ועכשיו כל תופעות הלוואי האפשריות 😩 זה אמור לעבור ?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2024 בשעה 13:36
אני גם הייתי כמוך עד שבוע 20 ככה זה סיוט אבל עובר יכול להיות שיעבור לך גם לפני כל גוף זה שונה מתפללת עלייך שיעבור לך כבר בימים הקרובים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2024 בשעה 14:41
מזדהה, גם אצלי ההריון הראשון היה בגדול חלק ונחמד ועכשיו השני יוצא לי נאחס בינתיים… בסוף הכל עובר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2024 בשעה 22:39
אמאלההה תתנחמי טעם של מים בהכללללל🤢
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2024 בשעה 18:32
ממליצה להעזר בויטמינים אותי זה ממש מציל ומחזק!! ממליצה על הבי פולן (עוזר לי תמיד גם אחרי ההריון) https://flpil.co.il/shop/weight-management/bee-pollen/?agent=72089

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

היי, היריון שני ברוך ה', מרגישה שפה אני כאילו קצת יותר מצפה לתינוקת. גם בהיריון הראשון ציפיתי אבל גם ממש ממש חששתי כי לא ידעתי איך ומה יהיה, ואיך מטפלים והכל.. וממש למדתי יחד עם הבן שלי שאני מאוהבת בוווו כל כך חמסה עליו , למדתי יחד איתו איך להיות אמא ומרגישה שלא תמיד הייתי שם עבורו ברגש (כן עשיתי הכל חיבוקים ונשיקות וכו' אהבתי אוהבת אותו) אבל לקח לי זמן להתחבר באמת. מרגישה שכאילו זה לא פייר כלפיו, הוא באמת קיבל אותי כאמא הכי טובה שאני יכולה להיות והכי ניסיתי בהכל בין אם ארוחות טעימות, משחקים לשחק איתו, שירים, לבשל יחד , חיבוקים ונשיקות וחום ואהבה, אבל כאילו הרגשתי שעשיתי את זה כי חייב ועד שבאמת התחברתי אליו לקח לי קצת זמן אז מרגישה על הזמן הזה שלא התחברתי ועשיתי דברים שחייב, די רגשות אשמה שלא קיבל את הרגש של אמא 100% כמו שאני מצפה לתת לתינוקות הבאה. הוא בן שנתיים וחצי והוא כל העולם שלי, כל היום מתגעגעת אליו באמת מאוהבת בו והוא החיים שלי, ובגלל זה מרגישה פתאום אשמה על העבר שלא הייתי שם ברגש עד הסוף. ואני יודעת שזה מטומטם ואין מה לעשות, סתם רוצה לדעת אם זה לגיטימי, הגיוני ככה??
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות