איך מכינים שקשוקה טעימה בלי הרבה שמן? ואיך עושים שהביצים יהיה ממש עשויות להריון? תודה❤️🙏
מדברים על הכל
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי8 ביולי 2024 בשעה 19:06
אין צורך בכלל בהרבה שמן.. אני שמה קצת על כל המחבת , שמה בצל , גמבה אדומה , שום מטגנת אותם לבד קצת.. אחרי זה מוסיפה עגבניות חתוכות, ואז מכינה קצת מים רותחים עם רסק עגבניות ומוסיפה ( שיהיה קצת רוטב ) , מתבלת פפריקה אדומה , פלפל שחור , מלח , כמון וקצת מרק עוף .. וכדי שהביצים יהיו עשויות טוב שימי מכסה אחרי שאת שמה אתם.. אני שונאת ביצה לא עשויה אז תמיד עושה שהן מבושלות טוב טוב
משתמשת פורטי8 ביולי 2024 בשעה 19:11
כנסי לעמוד של Powerful by noy הייתה לה שם שקשוקה טיך והיא דיטאנית אז הכל מאוזן
משתמשת פורטי8 ביולי 2024 בשעה 21:27
שמן זית עגבניות לטגן כמה דקות
להוסיף קצת שום פלפל להמשיך לבשל כמה דק על אש נמוכה
עד שמצטמצם
תבלינים מלח פפריקה קצת כורכום קצת סוכר ואורגנו יבש לפתוח בעגבניות שבמחבת ולהוסיף מים עד לכיסוי להביא לרתיחה
אחכ תשברי את הביצים בפנים
שימי עליהם קצת מלח ואורגנו
אש נמוכה מכוסה עד שמתקשה ולבדוק שלא נדבק- לנער את המחבת בעדינות כל פעם