שאלה לגבי פירורי לחם עשיתי שניצל בדרך כלל משתמשת באסם ושמתי לב שהשתמשתי ברמי לוי זה התפרק לי השניצל לא הייה קריספי וקיצר על הפנים יש מצב שהפירורי לחם זה הבעיה או שעשיתי משהו לא נכון? שמתי שתי ביצים מיונז חרדל ותבלינים
אוכלאוכל
💬3 תגובות❤️1 אהבה👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביוני 2024 בשעה 10:22
נראה אש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביוני 2024 בשעה 11:12
דווקא נראה מעולה אבל כן כנראה בגלל הפירורי לחם אם לא שינית שום דבר אחר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביוני 2024 בשעה 13:08
זה רק נראה מעולה הפירורים מתפרקים אוף איזה באסה