היי בנות איך מכינים אורז כזה דביק וטעים ולא אחד אחד. תמיד שאני מכינה יוצא לי אחד אחד ואני לא אוהבת ואני לא מבינה איך מכינים כמו שאני אוהבת. מה אני עושה לא נכון ?
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

User Avatar
משתמשת פורטי8 במאי 2024 בשעה 17:21
אמורים לשים יותר מים כדי שיצא דביק
User Avatar
משתמשת פורטי8 במאי 2024 בשעה 17:30
עדיף תשתמשי באורז יסמין הוא יותר דביק מהפרסי, אישית לכל כוס אורז אני שותפת טוב לפני, מטגנת כמה דקות בכף שמן קנולה עד שיש ריח של אורז ומערבבת תוך כדי, מוסיפה כוס ו3/4 מים רותחים ומלח מביאה לרתיחה מורידה לאש נמוכה ושמה מגבת, אחרי רבע שעה בערך סוגרת את האש ופותחת את הסיר רק אחרי עוד רבע שעה שישב סגור.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות