האם מותר בשר ביין שמתבשל בישול ארוך 4 שעות בתנור ?
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי22 באפריל 2024 בשעה 10:29
כן
משתמשת פורטי22 באפריל 2024 בשעה 10:50
תלוי עד כמה את מחמירה.
יין לא מתנדף לגמרי בבישול. הדוגמא הכי ארוכה שראיתי זה שאחרי בישול של 2.5 שעות, עדיין נשאר בערך 5 אחוז אלכוהול.
אז אחרי 4 שעות כנראה שיש פחות אלכוהול, אבל יש מצב שתישאר כמות מזערית (ויש מצב שזה בסדר, לא יודעת, רק ביאה למודעות)