עוגה היי הכנתי עכשיו עוגה שבבסיס שלה הוא חלבונים וסוכר אפויים למשל רבע שעה ב180 מעלות נראה לכם שיש בעיה לאכול את זה?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במאי 2018 בשעה 14:04
לדעתי לא. אבל זו דעתי בלבד :) היא אפויה או חלקית?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במאי 2018 בשעה 14:15
החלק עם החלבונים אפוי (רבע שעה) והעליון זו קצפת .... זה 180 מעלות ... לא אמור לעשות את העבודה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במאי 2018 בשעה 14:42
אם אפוי לא נראה לי בעיה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

סיפור הלידה שלי- חלק 2 רק מתי שהוא אמר לי, ואז הרגשתי מין לחץ כזה שדוחפים משהו למטה ( כנראה זה היה המכשיר ואקום) ואז הרופא אומר יאללה עוד לחיצה והוא בחוץ, והנה הראש כבר בחוץ, ואיך ששמעתי את זה נתתי לחיצה עם כלללל הכוח שליייי!! בינתיים הרופא אמר להכניס את בעלי רק לבפנים, ככה שאיך שיצא הראש בעלי ראה אותו. ופתאום מוציאים אותו ומניחים עליי ואני פוקחת עיניים (פעם ראשונה מתחילת הלידה) כולי בשוקקקק, מתרגשת, מצומררת, מתחילה לבכות מאושר שזהו הוא יצא!! ואז ישר לקחו אותו לשקול אותו ורופאת ילדים בדקה אותו. ואני התחלתי להתאפס על עצמי ושאלתי את הרופא אם יצאתי עם תפרים דרגה 3 (מושג שהכרתי דרך הפורום פה) והוא אמר לי שיצאתי כל כך בזול עם 3 תפרים קטנטנים ושזאת פעם ראשונה שהוא מיילד בואקום מבלי לחתוך! כי בדרך כלל חותכים חתך יזום, ואמר לי שהוא היה בטוח שנלך על קיסרי כי הראש היה כל כך גבוה ולא האמין שאצליח לדחוף ככה! אז בסופו של דבר, נולד הנסיך המוששששלם שלי במשקל של 3.405, בשבוע 37+4 (משקל מכובד חחח) ואני חייבת לציין שיצאתי ככה בזול עם התפרים בזכות הרופא שהיה לי שהוא באמת היה תותח שאין דברים כאלה! והיה ממש ממש חמוד, גם בזמן שתפר שהייתי בהכרה, דיבר איתי ונתן לי להרגיש הכי בנוח (בכל זאת, הוא מתעסק לי שם למטה במקום אינטימי) ואני יכולה להגיד שאני שמחה רצחחחח שילדתי בלניאדו! אז תודה לכל מי שקראה את החפירה עד עכשיו חחחח ובע"ה לידה קלה לכולן 💗💗💗
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות👍1 לייקים