חזה עוף שהוצאתי בבוקר בשעה 6 להפשרה, רק בשעה 16בערך הכנסנו למקרר (היה בטמפ' החדר כשחזרתי הביתה) הייתן משתמשות? ואם אני רוצה לבשל איתו מחר, הייתן שומרות למחר?
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2024 בשעה 14:44
הייתי משתמשת. עדיף היום, אבל גם מחר בסדר אם זה במקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2024 בשעה 14:52
כן חורף וזה בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2024 בשעה 15:11
טוב בנות, תודה ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2024 בשעה 17:04
אין עם זה בעיה כרגע חורף אז הטמפ לא ממש חמה וגם כשאת מבשלת את זה החיידקים רובם מתים אבל תמיד עדיף להפשיר לילה לפני במקרר 24 שעות בערך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך