חזה עוף שהוצאתי בבוקר בשעה 6 להפשרה, רק בשעה 16בערך הכנסנו למקרר (היה בטמפ' החדר כשחזרתי הביתה)
הייתן משתמשות?
ואם אני רוצה לבשל איתו מחר, הייתן שומרות למחר?
אוכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי12 בפברואר 2024 בשעה 14:44
הייתי משתמשת.
עדיף היום, אבל גם מחר בסדר אם זה במקרר
משתמשת פורטי12 בפברואר 2024 בשעה 14:52
כן חורף וזה בסדר
משתמשת פורטי12 בפברואר 2024 בשעה 15:11
טוב בנות, תודה ❤️
משתמשת פורטי12 בפברואר 2024 בשעה 17:04
אין עם זה בעיה כרגע חורף אז הטמפ לא ממש חמה וגם כשאת מבשלת את זה החיידקים רובם מתים אבל תמיד עדיף להפשיר לילה לפני במקרר 24 שעות בערך