היי, מותר קרם פטיסייר בהריון? הביצים עוברות בישול ביחד עם חלב וקורנפלור. תודה!
משוערות יולי-אוג׳ 2024
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי30 בדצמבר 2023 בשעה 17:29
היי, אומרת לך בתור קונדיטורית שלא הייתי אוכלת,
בקרם פטיסייר (בניגוד לקרם אנגלז) לא בודקים עם מדחום את טמפ המסה
יש רק חלמונים לא ביצים שלמות ויודעים שזה מוכן לפי ההסמכה של זה-כך שזה לא בהכרח מדויק שזה מפוסטר לחלוטין .
מה שכן- יש מוצר שנקרא חלמון מפוסטר שמגיע בקרטון כמו חלב כזה שיש מקומות שמשתמשים בו להכנת קרם פטיסייר- אם משתמשים בזה אין בעיה אבל את צריכה לשאול ולברר איתם אם הם מכינים את הקרם מחלמונים חיים או מחלמונים מפוסטרים
שיהיה הריון קל ומשעמם 😘