אני מתפללת שעזה תימחק , מתפללת שתינוקות ועד זקנים ימותו בייסורים. למה לעזאזל הם מכתיבים לנו הכל??? איפה הג׳ינג׳ים??? למה אנחנו מאפשרים להם לשחק בנו ככה? כל מה שחשבתי על ישראל התנפץ לי בפנים. מעולם לא חשבתי שאנחנו ככה חלשים ואפסים. מתביישת שזאת המדינה שלי מתביישת שהילדים שלנו צריכים למות עבורה היא לא שווה את זה הג׳ינג׳ים לא יחזרו הערב, הם לא ברשימה.
הריון ולידההריון ולידה
💬27 תגובות👍1 לייקים

תגובות (27)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 12:07
צודקת בכל מילה. אבל היי,אסור לנו להתאכזב וצריך לשמוח בכל אחד ואחת שחוזרת כי לכל אחד ואחת מישו מחכה ומצפה...שלעולם לא נבין מה ההרגשה שלהם.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 12:08
וואוווו מממשששששש!!!!!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 12:14
הרשימה פורסמה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בנובמבר 2023 בשעה 12:43
אני מבינה את הכעס. גם אני חיכיתי לג׳ינג׳ים. אבל הילדים והתינוקות העזתים לא אשמים במה שהחמאס עושה. החמאס זה ארגון טרור איום ונורא. לא ריאלי למחוק את עזה יש שם 2 מליון בני אדם. מה שקרה ב7.10 זה מחדל וביזיון שייזכר פה להרבה זמן, והמון אנשים צריכים לעוף מהתפקידים שלהם (חלקם גם לכלא) אחרי שהמלחמה תיגמר ונבין מה בדיוק קרה פה. את יכולה להתבייש במדינה שלך ואת יכולה לפעול כדי לשנות, באמצעות הפגנות / התנדבות / הצבעה בבחירות. ואת יכולה גם לעזוב את הארץ וזה לגמרי לגיטימי. זו מדינה קשה מאוד לחיות בה ולא בטוח שיש פה עתיד לילדים שלנו.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך