בנות אשמח לעזרתכן איך אני יודעת שטוב לבן שלי במעון, הוא בן שבעה חודשים אני לא יודעת איך לזהות אם טוב לו או לא, מה אני צריכה להשים לב? תודה לעונות
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2023 בשעה 11:43
אי אפשר לדעת באמת שימי מקליט או שתעשי הפתעות, תגיעי פתאום לקחת אותו ב13:00, ב14:00, תקשיבי מבחוץ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2023 בשעה 11:44
כשאת באה לקחת אותו.. לראות שהוא רגוע, נעים לו. חוזר עם טיטול נקי. אם בוכה בתחילת היום כשאת מביאה אותו זה עוד תקין לשלב הזה.. הם עוד קטנים ואוהבים רק את אמא. אלא אם כן, זה בכי חריג. לי עוזר לשמוע מאימהות שהן כבר שנה שניה שם.. וכן, להפתיע באמצע היום זו גם אופציה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2023 בשעה 12:02
להתפלל לבורא עןלם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2023 בשעה 12:22
אי אפשר לדעת בוודאות, אני בשנה הראשונה שהילדה נכנסה למעון, הייתה מבקרת ומציצה המון, שואלת הורים ששמים את הילדים יותר מאוחר איך היא נראת ומבקשת תמונות שלה מהמטפלות ונמצאת איתם הרבה בקשר, חשוב גם שתשימי לב לילד האם נכנס בטוב או ממש בוכה בכניסה, האם יש חיבור ביני לבין המטפלות. וכמו שרשמו מעליי לראש שקט שימי מקליט

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

*** סליחה מראש על הפריקה הלא קשורה *** כשאיבדתי את אבא שלי, אני מרגישה שגם איבדתי את הקשר עם אמא שלי. מאמא רגועה, חיובית, מכילה ותומכת, אימי הפכה להיות עצבנית, ממורמרת, תוקפנית ולא תומכת. נכון שאבא שלי נפטר לא ממזמן ואני עצובה עד אינסוף. ברגעים כאלה צריך את אמא, אבל אמא עצובה עד אינסוף ויותר בעצמה.. נכון שאני מבינה שהיא מתנהגת ככה כי החיים היו לה ועדיין קשים ואני צריכה הפעם להיות זאת שתומכת, מכילה והעוטפת. אבל אני לא יכולה להיות התומכת המכילה והעוטפת כי גם אני גמורה מבפנים. כל שיחה איתה מורידה אותי למטה.. ואני אמא בעצמי, אני לא יכולה להיות בדכאון. נכון שאני מבינה את זה שאמא שלי כבר לא אותה אחת כי הכל השתנה, ואסור לי לבוא אליה בטענות. אבל עדיין, אני עצובה על זה שאמא כבר לא מתנהגת בצורה אימהית. מותר לי להרגיש את שני הדברים ביחד: להבין את אמא שלי ובו זמנית לכאוב על המצב ולא רק להשלים איתו.
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות👍1 לייקים