שבוע 19, אכלתי סושי צמחוני ואחרי שאכלתי קראתי שהסכנה בזה זה שהם מכינים את הסושי הצמחוני על אותו משטח שמכינים עליו דגים נאים ומשתמשים באותם סכינים .. הלכתי לשירותים והקאתי הכל אבל אני ממש מפחדת ולחוצה ולא יודעת מה לעשות 😓
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביולי 2023 בשעה 21:29
הכל טוב לא צריך להלחץ וחבל שהקאת. נכון יש סיכון בזה אבל הוא לא גדול. גם אם זה נגע בדג זה לא אומר שהיה שם חיידקים וסלמונלה. בקיצור אם את מרגישה בסדר אז אין מה לדאוג
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביולי 2023 בשעה 23:31
הכל טוב !! לא לחשוב על זה הרבה , לפעמים החשיבות גורמות לכאבים …
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 03:19
אוי למה הקאת? בכוונה?? אני אוכלת כל סוג של סושי אבל בעיקר מבושל או בטמפורה בכל ההריונות ואין לי בעיה... חחח ממש מוגזם לדעתי לפחד ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 ביולי 2023 בשעה 05:44
הכל טוב, להבא תדעי שצריך לאכול רק בפס הריון ולא מספיק שיהיה צמחוני מי שלא קרה לה כלום לא יכולה להבטיח שלמישהי אחרת לא יקרה כי בדיוק אצלה כן יהיה סלמונלה חלינל

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך