עוגת שמרים רולדין זה מפוסטר ? האם מישהי אכלה ?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2023 בשעה 11:56
פִסטור הוא תהליך שבו מחומם נוזל כדוגמת חלב במהירות, עד קרוב לטמפרטורת הרתיחה ומקורר במהירות. מטרת התהליך היא להרוג נגיפים ואורגניזמים מזיקים כדוגמת חיידקים, אין בעיה לאכול עוגת שמרים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2023 בשעה 12:00
תאכלי כפרה הכל טוב לבריאות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2023 בשעה 12:08
איך העוגה שלהם טעימה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2023 בשעה 13:07
ליה עוגה נדירה 😝

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך