בנות לטעימות , אתן טוחנות את הירק ומוסיפים לו מים למרקם? או רק הטחינה של הירק ?
הריון ולידה
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי16 במאי 2023 בשעה 18:31
את יכולה להוסיף קצת מים שיהיה טיפה נוזלי
משתמשת פורטי16 במאי 2023 בשעה 18:34
לטעימה של אלרגן לא מוסיפים כלום
פחות מרבע כפית רק של טחינה גולמית
לטחינה רגילה לא משנה מה מוסיפה שום או ירק מוסיפה תמיד גם מים קרים ולימון
משתמשת פורטי16 במאי 2023 בשעה 19:33
אישית לא טחנתי אף פעם ריסקתי כזה עם מזלג ולא הוספתי מין אלא טחינה/ ממרח בוטנים/שקדיה (כמובן רק לאחר בדיקה של שלושה ימים שהילד לא אלרגי לדברים כאלה) ואם הייתי מביאה לו פרי שהוא אלרגן אז מביאה רק את הפרי הזה עם תפוח או אגס לבדוק אלרגיה... ירקות פחות אלרגיים אלהם אז הבאתי חופשי הכול ביחד...
תכלס גם אף פעם לא הכנתי במיוחד בשבילו תמיד לקחתי מהמרק או ממה שהכנתי לי ולבעלי כמובן בלי טיבול של דבש.
מה שכן ברגע שאת מתחילה להביא מוצקים גם ממש להקפיד על שתיית מים כדי שחס וחלילה לא תהיה עצירות וגם להרגיל לשתיית מים אישית עד שהבן שלי התחיל ממש לאכול ארוחות הייתי מביאה לו בכוס חד פעמי חמה (מדברת איתך על גיל סביב חמש חודשים בערך שהתחיל טעימות בגיל חצי שנה כבר אכל ארוחות היום בן 11 חודשים אין לו עדיין שיניים אבל אוכל הכול מהכול בלי שאני מרסקת כלום ושום דבר )