
משתמשת פורטי8 במאי 2023 בשעה 21:55
נשואים 9 שנים באושר 3 ילדים מהממם.
לפעמיים רבים על עניין איפה לעשות חגים ורוב הזמן עושים אצל ההורים שלי או אצלנו עם ההורים שלי ואחותי בלי ההורים שלו,לא כל כך מעוניינת להזמין אותם רק מידי פעם אך ורק כדי לרצות את בעלי ולא מעבר וגם הולכת רק פעם בחצי שנה או שנה וזה גם רק לכמה שעות
(אגב גם בעלי לא אוהב לישון אצלם) ואני בכלל הולכת רק בשביל בעלי כדי לשמח אותו,ויש לזה סיבה גדולה למה אני שונאת ללכת,
וזו הסיבה אח של בעלי רצח את אישתו מול הבן שלהם שהיה רק בן 3 לפני 11 שנים שאז אני ובעלי היינו זוג,וכל פעם שאנחנו הולכים להורים שלו השיח הזה עול איך שהוא,וכל פעם אמא של בעלי אומרת חבל שהבן שלה(הרוצח) לא נמצא איתם בחגים ושבתות וזה ופעם אחת הייתה בבית שלהם השכנה ואמרה למה עשה את זה ויכל להתגרש בשלום במקום לרצוח את אם ילדו וזה ואז אמא של בעלי אמרה" לא עזבה אותו לא רצתה להתגרש ממנו וזה והוא רצה להתפטר ממנה" וכאילו מצדיקה את הרצח,אני הייתי המומה לא הגבתי מרוב שהייתי בשוק, מאז לא הלכתי כבר שנה.
ולפני זה הייתה מספרת מול אנשים שהמנוחה הייתה מרבה לשבת בספסל ליד הבית עם התינוק שלה אחרי העבודה שזה מבחינתה זה דבר לא טוב,אני עוד לא הבנתי מה לא טוב בלבשבת בגינה עם התינוק.
אגב הם היו גרים אצלה בבית ואז שרבו השכירה דירה ועברה לגור לבד ושם רצח אותה,אבל חמץה החולה אומרת שלא עזבה אותו .
מה עושים ? מבחינתי היא שותפה לרצח היא זו שכל פעם הכניסה לו מילים לפה
זוגיות

💬27 תגובות👍3 לייקים