איזה לחם הכי בריא? אני מוצאת את עצמי מאז תחילת ההריון אוכלת המוןן לחם, 6 פרוסות ביום בערך, איזה לחם בריא יותר ומשמין פחות מלחם לבן?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באפריל 2018 בשעה 14:03
הכי טוב להכין לחם בבית. ואם לא אז למצוא הלחם שמכיל הכי פחות סוכר. לחם כוסמין הוא לחם הרבה יותר בריא מלחם לבן. בעצם כל קמח שהוא לא לבן יהיה עדיף. 6 פרוסות ביום זה המון לחם. אם התזונה שלך תכיל מאכלים שיכילו סיבים תזונתיים וישביעו אותך לאורך זמן, הגוף שלך לא יצטרך כל כך הרבה לחם..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באפריל 2018 בשעה 14:04
וגם לא לשכוח את כמו הסוכר שיש בלחם לבן, כך שזה גם משהו שהגוף מתמכר אליו...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באפריל 2018 בשעה 14:33
אם את אוהבת לאכול הרבה לחם אז עדיף לחם חום קל, שזה שווה לחצי מלחם רגיל. לי הדיאטנית הקציבה 5 פרוסות לחם קל מלא ביום, ויש לי עוד סכרת הריון (זאת אומרת שאני צריכה להגביל את עצמי בפחמימות), אז נשמע שהכמות בסדר! רק שהלחם עצמו יהיה בריא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באפריל 2018 בשעה 16:49
אני אוכל כבר שנים לחם קל

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך