מתחילה טעימות של אלרגנים ורוצה לתת ביצה ממה מתחילים ביצה קשה או מקושקשת או חביתה?
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במרץ 2023 בשעה 05:01
זה לא כזה משנה, מבחינת אלרגיה ביצה זו ביצה :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במרץ 2023 בשעה 05:02
כן ברור לא שאלתי מבחינת האלרגיה אלא מבחינת האכילה כי אין לה שיניים עדין ומפחדת מחנק לא עלינו אז מה עובר הכי טוב בגרון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במרץ 2023 בשעה 05:08
אני מתחילה עם מקושקשת כי זה רך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במרץ 2023 בשעה 05:08
היתי מבשלת אותה ומגרדת אותה על פומפייה ואז מערבבת עם אבוקדו

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

ילדתי נסיך!!!! אז אחרי שלא הרגשתי בכלל צירים גם בקושי מדומים וחשבתי שאני לא אלד בחיים פתאום שבוע 39+6 התחיל לי בערב כאב ראש מטורף אז החלטתי לבדוק לחץ דם כי בחודש האחרון להריון הלחץ דם שלי היה קצת גבוה אז אמרו לי לעקוב אחריו. מדדתי ונבהלתי לחץ דם 160 על 97. ישר נסענו למיון שם הלחץ דם כבר הגיע ל183 על 107 ישר אמרו שאין ברירה עושים זירוז. למזלי שהרופאה בדקה אותי הייתה פתיחה של 2 סנטימטרים בלי צירים אז הכניסו לחדר לידה פקעו לי את המים והתחילו פיטוצין ומגנזיום לוריד על מנת להוריד לחץ דם ( שלצערי צריך להיות מחוברת אליו גם 24 שעות אחרי הלידה מה שאומר שאיאפשר לקום מהמיטה אחרי הלידה במשך יום שלםםםם) ברגע שהצירים היו כואבים לקחתי אפידרול שבאמת מציל חיים. בכללי הייתה לידה קלה אך היא נמשכה 12 שעות והמגנזיום בוריד זה לא קל בכלל כי אי אפשר לעשות כלום גם בקושי להחזיק את התינוק אבל מה שכן הכל שווה את זה אחרי שרואים את האוצר הקטן! אז בנות מאחלת לכולכן לידה קלה עם ידים מלאות😗😗
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות