קובה אז כבר הכנתי כמה פעמים קובה. יוצא טעים ודק אבללל מרגישה שהבצק לא מוכן עד הסוף מבפנים. ניסיתי כבר לשים את זה שעות על גבי שעות וזה פשוט לא נהיה מוכן. (זה בצבע שונה שם) ואני עןשה אותם ממש דקים. מה אני עושה לא נכון?
אוכלאוכל
💬26 תגובות

תגובות (26)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2020 בשעה 14:08
אני מכינה עם רסק עגבניות קצת ומכינה תקובה דק קודם כל מבשלת תמרק ורק אחכ מוסיפה תקובה לעוד חצי שעה 40 דק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2020 בשעה 14:10
יוצא לי ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2020 בשעה 14:10
זה בדיוק מה שאני עושה! מכינה את המרק ושמה לכמעט שעה. לאחורנה ניסיתי לשים יותר זמן כדי שיתבשל מבפנים. זה פשוט לא קורה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2020 בשעה 14:10
למה הןא פתוח אצלך?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך