☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1400539
משתמשת פורטי
23 בינואר 2023 בשעה 12:35
מישהי שהייתה לה רעלת היריון באחד ההריונות ובהיריון אחר לא היה לה?! והאם יש משהו לעשות כדי שלא תהיה רעלת?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי
23 בינואר 2023 בשעה 12:39
לוקחים אספירין. במקרה שלי לא עזר וחזר גם בהריון השני, אבל מאוזן עם כדורים.
משתמשת פורטי
23 בינואר 2023 בשעה 14:11
מה זה אומר בירור המטולוגי?
משתמשת פורטי
23 בינואר 2023 בשעה 16:23
סליחה אבל לא הבנתי מה הקשר קרישיות יתר לרעלת? 😅
משתמשת פורטי
23 בינואר 2023 בשעה 16:30
הרבה פעמים הסיבה לרעלת הריון היא קרישיות יתר....איך זה קשור? אלוהים יודע, אבל זה קשור. מסתבר שגם לחץ דם כרוני קשור לרעלת הריון.
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2018 בשעה 05:01
עליה במשקל בהיריון ואחריו כמה עליתן בהיריון וכמה זמן לקח לכן לחזור לעצמכן ?
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
9 בדצמבר 2018 בשעה 11:36
משוערות ינואר מה איתכן איך עובר???
הריון ולידה
💬
41 תגובות
משתמשת פורטי
2 באוגוסט 2020 בשעה 07:20
מבצע בוגבו בשילב למי שקנתה, יש אפשרות לשלם עם חבר? ( הכוונה על המבצע שמקבלים את הטיולון ant )
הריון ולידה
💬
19 תגובות
משתמשת פורטי
18 במאי 2021 בשעה 11:11
אני לא יכולה להפסיק לבכות אני מרגישה בדיכאון אני מרגישה שאני עוד רגע אפול מהרגליים. לא היה לי ככה עם הגדולה. אני לא ישנה בלילות אני לא מתפקדת ביום הוא פשוט סוחט אותי שיהיה בריא … אני כבר לא יודעת איך להרגיע … הוא לא לוקח מוצץ ואוי ואבוי אם לרגע נניח אותו בעריסה / לול/ עגלה אני לא מצליחה לעשות ברוב היום כמעט כל יום שום דבר אפילו לא לאכול!!! מעטים הפעמים שאני מצליחה לבשל ולהכין ולאכול עד שבעלי מגיע.. למה הוא לא מצליח לישון יותר מחצי שעה … למה .. אוכל טוב מקלחת אותי עושה לו טיול בעגלה משחקת איתו מה לא … והוא פשוט לא מתעייף רק בוכה ובוכה אני מרגישה חלשה חיה פשוט על נס קפה וקורנפלקס פשוט ככה 😭 הגוף כואב לי כבר .
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
19 בדצמבר 2021 בשעה 17:39
קיבה רכה, מציק ממש שבוע 24. תקין? / יכול להעיד על משהו? וירוס?
משוערות מרץ-אפר׳ 2022
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
20 באפריל 2022 בשעה 05:51
התינוקת שלי למדה להתהפך, זו הכותרת בגדול. בת 5.5 חודשים למשה להתהפך מהגב לבטן מתלהבת מזה בטירוף ומתרגלת כל היום וכל הלילה. העירה אותי הלילה 65478 פעמים בצרחות שהיא נתקעה ולא מצליחה לחזור לגב, היו פעמיים גם שהיא ממש קברה את הפנים והוציאה יד דרך הסורג של המיטה והלב שלי כמובן נפל. יש פתרון חוץ מללמד להתהפך חזרה? כי אני על זה אבל לוקח זמן מן הסתם (היא גם קציצה אז קשה לה העניין 😅)
אמהות
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים