☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1277656
משתמשת פורטי
7 באוקטובר 2022 בשעה 22:21
סירופ הרבליס מותר לתת בלילה? נגד השיעול
אמהות
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
7 באוקטובר 2022 בשעה 22:29
.
משתמשת פורטי
8 באוקטובר 2022 בשעה 05:41
אני אחרי כמה ימים שהבאתי ביום הבאתי גם לפני שינה
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
20 במאי 2020 בשעה 09:46
נפיחות בקרסול בנות מחר שבוע 20 מזה יומיים יש לי נפיחות כמו בצקת בצידי הקרסול בשני הרגליים רגל ימין יותר . רגל ימין הברך כואבת קצת .הבוקר הייתי אצל רופא נשים שלח אותי לאורתופד וגם עשה לי בדיקות לחץ דם בשתן לשלול רעלת הריון אין רעלת... יש כאן בנות שזה קרה להם גם?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
23 בדצמבר 2020 בשעה 17:46
בנות נובימול כמה הפרש בשעות בין מנה למנה??
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
11 באפריל 2021 בשעה 10:15
יש מישהי שעברה קשירץ חצוצרות לאחר קיסרי ויכולה לספר איך ההחלמה?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
12 ביולי 2021 בשעה 13:14
בנות שאלה לפני כמה ימים כאב לי השן ממש חזק ועבר לי אחרי יומיים היום יש לי תור לרופא ובכלל לא כאב לי היום ולא אתמול כדאי ללכת או לוותר ?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
3 בפברואר 2022 בשעה 17:25
בנות בעלי יצא מאומת לקורונה, הוא תמיד היה לידי וליד הקטנציק שלנו עם מסכה... מפחדת שלא הדביק את הקטן ( בן שנה וארבעה חודשים). במידה וחס וחלילה הדביק איך זה עובר לקטנים? מה עושים?
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
29 במרץ 2022 בשעה 19:21
פשוט פריקה לאור המצב אני ערביה נוצריה, מרגישה גועל מהמצב שמסביבי מרגישה לא קשורה לאף אחד. יהודים שונאים אותי כי אני מדברת בערבית, מוסלמים שונאים אותי כי אני מציגה את עצמי כנוצריה ולא אכפת לי שהשפה שלי היא ערבית... מרגישה חלחלה מכל האירועים שמסביב... אנחנו אומנם קהילה מאוד מאוד קטנה אבל תמיד מרגישה תלושה ולא שייכת מבטי שינאה מכל עבר. רואה בחדשות ומזדעזעת ובוכה על כל נרצח ועל כל משפחה אבלה... לא יודעת לאיזה עולם אני מביאה את הנסיך הקטן שלי .
הריון ולידה
💬
35 תגובות
👍
20 לייקים