☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1213358
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2022 בשעה 10:04
אחרי חיסון שעלת מותר לאכול נכון?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (11)
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2022 בשעה 10:08
בטח מותר הכל רגיל
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2022 בשעה 10:09
תודהה
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2022 בשעה 10:09
עשית את החיסון גם?
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2022 בשעה 10:15
יש לי עוד חודש
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
7 בנובמבר 2018 בשעה 20:48
כושר בהריון- למבינות בלבד היי, יודעות אפ מותר לעשות בטן סטטית בהריון? כל עבודת הבטן בהריון לא ברורה לי...מה מותר ומה אסור?
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
21 בפברואר 2019 בשעה 02:52
שונאת כשהיא סובלת! ילדתי בשישי האחרון, לידת וואקום חירום עם חתך יזום, גם בשני הלילות שלפני לא ישנתי, הייתי אולי על שעתיים שינה... ילדתי בזירוז עם פרופס, ראיתי את אלוהים ונתתי לו כיף מרוב שכאב לי! בחיים שלי לא סבלתי ככה... כמעט 40 שעות בחדר לידה ומאז, כבר שבוע אני על שעה-שעתיים שינה בלילה. כן, הכינו אותי ללילות לבנים. אבל גם הכינו אותי לזה שיעזרו לי! אמא שלי נפטרה, אבא שלי חי עם בת זוג סייעת בגן ילדים ובאופן כללי מאוד טובה עם ילדים. היא הציעה שאבוא אליהם אחרי הלידה, אבל בעלי העדיף שנלך להורים שלו כי אמא שלו אחות טיפת חלב וגם בפנסיה אז יותר זמינה לעזור. בפועל היא ממש לא עוזרת! לפני שלושה ימים הגענו לכאן מבית החולים והיא פשוט לא מפסיקה להטיף! "הבקבוק הזה לא טוב" / "את מאכילה אותה יותר מידי" / "חם מידי בחדר" ועוד שלל יציאות... אני מנסה להיות סבלנית! באמת... אבל די, אחרי שבוע ללא שעות שינה באמת שנשבר לי!!! היא מצפה ממני שאנוח במהלך שעות היום אבל היא לא משגיחה על הילדה! הם משאירים את הילדה לבד בסלון ויושבים במטבח, אין להם קשר עין איתה. היום השמיכה עלתה לה על הפנים ובעלי תפס את זה במזל. למה באתי לפה!!?! למה? התינוקת שלי סובלת מגזים, אני כועסת על עצמי והיא מאשימה אותי שאני לא מאכילה את הילדה בצורה נכונה ושנכנס אוויר. אני לא יכולה יותר! השארתי את הילדה לישון עם בעלי והלכתי לישון בחדר אחר, הילדה לא מפסיקה לבכות. אני לא מצליחה להחלים אפילו מהלידה הטראומטית הזו. רק צריכה כמה שעות שינה, לא רוצה כלום מעבר! מוכנה לשלם הון תועפות כדי שיתנו לי לישון ולהתחזק כדי להיות שם בשביל הקטנה שלי כשהיא סובלת. נשבר לי הלב!!!!!!
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
28 באפריל 2020 בשעה 12:23
בקבוקים בילד הראשון השתמשתי בטומי טיפי ולקראת הילד הבא אני כבר רוצה לעשות קנייה, אילו בקבוקים ומוצצים ממליצות? מישהי משתמשת בבקבוקים של סובינקס?
אמהות
💬
10 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2020 בשעה 17:21
מגזימה? צריכה דעה כנה בנות אני לא מלילה להאחרונה להניק את הבת שלי כמו שצריך, לאורך כל הזמן מהלידה יש דברים שפוגעים בהנקה. היה לה לשון קשורה, ריפלוקס ועכשיו כנראה שיש לי ירידה בכמות והיא לא מסכימה לאכול ממני שכמו שצריך. אני כל היום על שאיבות ולנקות את החלקים להאכיל אותה וחוזר חלילה. אני כבר מיואשת ומותשת ומבואסת רצח. כל פעם אני צריכ להילחם על זה ואני ציפיתי שזה יהיה משהן שאהיה ממנו ושאני אהיה נחמה לבת שלי ולא ההפך. כל פעם שאני חושבת על זה אני מרגישה כישלון. שמשהו דפוק בי. ועכשיו זה גם הביא אותי למצב של באסה ככה שלא באלי כלום. כמובן שיש עוד דברים מסביב שמבאסים אותי כמו שמצב עם בעלי והרגשות שלי אליו וזה שאנחנו גרים מתחת לחמתי אהל מרגיש לי שזה מה ששבר את גב הגמל. בעלי מתבאס עליי שאני מגזימה ודיכאונית ושאני מבאסת את האווירה. רצינו לצאת בגלל טו באב ובגלל שאמא שלו לא יכלה לשמור על הילדה בסוף לא יוצאים. וכאילו מרגיש לי שבעלי זה שלא רוצה שנצא כי אני מבואסת ואין לו כוח לזה. אני מגזימה?
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
3 בינואר 2021 בשעה 10:41
היי בנות ילדתי לפני חודש וקצת אני מניקה ולוקחת גולולות ופתאום שבוע שעבר קיבלתי מחזור עכשיו המחזור הזה ממש לא רגיל יורד לי ממש הרבה דם ברמה שהתלכלתי כמה פעמים זה לא המחזור שאני רגילה אליו מה אומרות צריך לבדוק ?? (הריון ראשון ואני על הנקה.מלאה )
הריון ולידה
💬
20 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
5 במאי 2021 בשעה 16:53
האם לעוד משהי זה קורה שהיא עושה יחסי מין כואב אחכ הישבן כאבים חזקים שממש קשה ללכת אני בשבועה 27 ,זה הגיוני שזה קורה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות