☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1076432
משתמשת פורטי
30 במרץ 2022 בשעה 16:25
מאיזה גיל הילד/ה שלכם היו נינוחים על הבטן? הבן שלי בן חצי שנה ואני הופכת אותי על הבטן לא מעט ביום והוא כל הזמן מתלונן אחרי 2-3 דקות סביר?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
30 במרץ 2022 בשעה 16:48
הבן שלי היה נינוח רק על הבטן והיה צורח על הגב.. כל אחת והצרות שלה חח
משתמשת פורטי
30 במרץ 2022 בשעה 19:01
חחח אשכרה
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
3 ביולי 2018 בשעה 06:09
בטן יוצאת רק בערב היי הריוניות מהממות אני בשבוע 15, הריון ראשון והבטן שלי התחילה לצאת או נכון יותר ממש לבלוט אבל רק בערב! בבקרים היא כמעט שטוחה לגמרי.. לעוד מישהי זה קורה?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביולי 2018 בשעה 21:05
לחוצה שאני עושה פיפי ומנגבת יש צהוב על הנייר למישהי קרה ?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2020 בשעה 15:39
היי בנות אני בהריון התחלתי 4+ צריך\חייבת לקחת חיסון שפעת?!
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
6 במרץ 2021 בשעה 13:26
קשה לי עפףם גיסתי. אני מרגישה שהיא ממש מתנשאת וגאוותנית. נראה לי שזה מגיע ממקום של קינאה וחוסר בטחון. היא פשוט כל כך בטוחה בעצמה נוגעת לי בפצעים, אולי בתמימות אבל זה עדיין כואב. לקח לי שנה להכנס להריון, בדרך עברתי הפלה , לא הצלחתי להניק את הילד, הגעתי למצב שאני עושה ניתוח ומתאשפזת חודש בגלל חיידק בחזה. לא היו לי חיים קלים עם חמתי. לא הכל הלך לי חלק.. והיא כל הזדמנות אומרת שהיא נכנסה להריון במהירות, שרק 30 אחוז מצליחים בשנה הראשונה והיא הצליחה ישר. היא ספרה על ההריון לכל המשפחה בשבוע 8, היא אומרת בגאווה " יהיו לילד גנים משובחים", "יהיו לו בטוח עניים כחולות", " הילד בטוח יהיה ילד רגוע אני ובעלי היינו תינוקות נוחים" , אם אנחנו אומרים נגיד שקשה לנו עם הילד כי הוא לא ישן או משו אז היא ישר אומר " בשביל זה אנחנו חיים", לפני שסיפרה לי שהיא בהריון כבר בקשה ממני בגדים לילד, שאלה אותי "למה את לא מניקה", שומעת אותה ואת בעלה מדברים שסמיליאק זה לא טוב ולא טבעי ועושה בעיות קשב וריכוז לילדים או " למה לקחת אפידורל". עכשיו אולי זאת בתמימות אבל זה פשוט גורם לי להרגיש לא נעים. אני לא מצליחה להבין מאפה כל הבטחון הזה, למה היא לא חוששת כמוני ?. היא בחיים לא תגיד את הדברים הפחות טובים אצלה, נגיד שהיא נכנסה להריון ראשון בגיל 31 , שבעלה לא עובד.. פורקת קצת מקווה שלא תהיו שיפוטיות.
אמהות
💬
16 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
29 באפריל 2021 בשעה 09:49
אהלןןן למישהי יש אופנים של דונה לילד וממליצה??? בדיוק קניתי לבן שלי
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביולי 2021 בשעה 19:53
האם זה תקין כאבים בעצם הזנב
הריון ולידה
💬
4 תגובות