☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1073415
משתמשת פורטי
27 במרץ 2022 בשעה 20:49
אני מרגישה בום בום מלמטה שבוע 32 מלא זמן ככהמה זה היא מגהקת?
מדברים על הכל
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
27 במרץ 2022 בשעה 20:52
כן 🥰
משתמשת פורטי
27 במרץ 2022 בשעה 21:05
מה זה כי אני אוכלת הרבה??
משתמשת פורטי
27 במרץ 2022 בשעה 21:17
חחח לא, כשהעוברית משקהת זה כדי לפתח את הריאות שלה. זה משהו חיובי ואפילו מאוד! וגם בזכות השיהוקים את יודעת איפה הראש שלה נמצא
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 במרץ 2019 בשעה 05:04
בחילות שבוע 7+1 והבחירות גומרות אותי 😩😩 כלללל היום זה פשוט לא נורמלי אתמול לא קמתי מהמיטה! אני כמו סמרטוט! בהריון הראשון לא זוכרת שזה היה ככה..🤔 עצות יתקבלו בברכה🙏🏼
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
16 ביוני 2020 בשעה 13:10
עליה במשקל.. תרגיעו אותי בבקשה! התחלתי את ההריון במשקל 56 עכשיו שבוע 22 ושוקלת 62.5 גובה 1.70 עליתי 7 קילו. זה מרגיש לי קצב לא טוב. האם תקין? מה מתוך ה 7 קילו האלה באמת שומן? נוזלים?? יש דרך לדעת? תודה לעונות
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
2 בספטמבר 2020 בשעה 04:59
לידה טבעית יש כאן בנות שעברו גם לידה טבעית וגם לידה עם אפידול ויכולות קצת לספר על ההבדלים ומה יותר טוב לדעתן.
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
9 בדצמבר 2020 בשעה 12:13
מתכון לספינג 😋✌ (חצי כמות) - 500 גרם קמח מנופה! חשוב כף שמרים חצי שקית אבקת אפייה (5 גרם) כף ערק/וודקה כף סוכר חצי כוס מים (חמימים לא רותחים!) חצי כפית מלח ❤ - שמים את כל המצרכים בקערה בלי המלח. מתחילים ללוש (אני עושה עם היידים ולא מיקסר) כשהבצק מתחיח חהתאחד מוסיפים לו את המלח ומוסיפים מים ( הבצק צריך להיות נוזלי) *הבצק צריך להיות נוזלי! לשים בערך 10 דקות וכשלשים זה מלמטה ללמעלה עם מכות לבצק. מפסיקים כשאין גושים ונותים לזה לתפוח בערך שעה. מחחמים שמן (בינוני), לוקחים חתיכות קטנות עושים לזה חור ושמים בשמן ✌️
אור קולד - בישולים ומתוקים
💬
4 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
23 באפריל 2021 בשעה 08:07
מידהיא קיימה יחסי מין 4 שבועות אחרי לידה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
16 בספטמבר 2021 בשעה 05:14
בנות אשמח להמלצות על שמן אמבט אל סבון שמפו וקרם גוף לתינוקי מלידה…
הריון ולידה
💬
12 תגובות