זה נראה מקולקל? זה סלמון שכמה שבועות במקפיא עכשיו הוצאתי את העור לפני שבועיים הכנתי חתיכה החזרתי והיום הוצאתי שוב מהמקפיא להכין ואיפה שהעור זה נראה ככה ויש ריח חריף של דג הוצאתי את זה ונשאר כתום רגיל השאלה אם אפשר לאכול בלי חשש או עדיף כבר לזרוק?
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2022 בשעה 09:22
ככה זה מתחת שהוצאתי את החלק ההוא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2022 בשעה 09:24
לא מומלץ להפשיר ולהקפיא בשנית בכלל!! לא היילי לוקחת סיכון בכל אופן ובטח לא בהריון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2022 בשעה 09:26
בד"כ צבע כזה ניהיה כשהסלמון לא טרי. אבל עדיין לא שווה לקחת סיכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בפברואר 2022 בשעה 09:27
הריון ראשוו לא הפשרתי חתכתי שזה עוד היה קפוא

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך