☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1037598
משתמשת פורטי
18 בפברואר 2022 בשעה 09:44
המלצות למנשא?🙏🏻
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
18 בפברואר 2022 בשעה 09:46
ממליצה לך ללכת לחנות כלשהי ולבדוק מנשאים פיזית עם הבייבי שלך ולראות מה מתאים לכם ונוח ...
משתמשת פורטי
18 בפברואר 2022 בשעה 09:59
מצטרפת להמלצה של בלונדי את צריכה למצוא מנשא שיהיה נוח גם לך וגם לתינוק יש מנשאים מגיל לידה ויש כאלה שלא לנו יש מנשא של נונה
משתמשת פורטי
18 בפברואר 2022 בשעה 12:02
👍♥️
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 בדצמבר 2018 בשעה 18:00
טיסה לאילת עם תינוקת בת חצי שנה האם אפשר לקחת איתנו את הטיולון? איפה שמים אותו במטוס? הוא לא יכול להשבר? פעם ראשונה טסה עם הקטנה 😅
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
24 בינואר 2019 בשעה 13:19
חייבת לפרוק אחרי לידה התינוקת בת חודש ושבוע.. מיום הלידה אני מרגישה שהזוגיות שלי מתפרקת ומיום ליום נעשה לי קשה יותר ויותר. הזנחתי את הבית כל הזמן מחפשת לקבור את עצמי במיטה מיואשת! אני קמה נטו בשביל הילדה. קורה מצבים שאני פשוט מתמוטטת ובוכה לפעמים ללא סיבה ניראת לעין. בעלי בדרך כלל הבנאדם הכי מבין ופתאום הכל התהפך לו הוא לא מבין למה אני רחוקה ואני אומרת אתה מרחיק אותי. קשה לנו שאין אינטימיות קשה לנו שהוא היחיד שיוצא לפרנס הוא חוזר שבור רואה את הבית ומתחרפן. הוא פשוט לא מבין שבגלל שהוא לא תומך ומוריד אותי עם ההערות שלו הוא מחסל אותי ואין לי את הכוחות לקום. איך חוזרים לתפקד בכלל??? איך גורמים לו להבין אותי??? לא מספיק הגוף עבר טראומה מהלידה אני כל הזמן מרגישה חלשה! יש לי כאבי גב וכאבים באגן. לא יכולה יותר!! רוצה את החיים שלי בחזרה! רוצה את השמחת חיים שלי. רוצה את בעלי!!! תודה למי שקראה עד כאן.!
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
28 באפריל 2019 בשעה 06:38
כאבים ברגל ימין היי בנות מהבוקר שהתעוררתי ממש ממש כואבת לי רגל ימין, מהברך עד הקרסול. אין שום סימן לבצקות.. אני בשבוע 22. בהתחלה חשבתי שזה מהקור של הבוקר אבל הכאבים לא מרפים משעה 6:30. האם יש מקופ לדאגה או שאני סתם פרנואידית?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
11 ביולי 2021 בשעה 13:30
באיזה שבוע ראיתן דופק?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
19 ביולי 2021 בשעה 14:56
שבוע 30 כאבים חדים כאלה מתחת לבטן באיזור האיבר . למישהי קרה?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
24 ביולי 2021 בשעה 22:00
הי בנות רציתי לשאול יש מישהי שעוברת בהריונות תפר צווארי עכב הפלה מאוחרת?
הריון ולידה
💬
24 תגובות
👍
2 לייקים