אשמח לעזרה בקשר לטעימות אם אני רוצה לטחון את הירקות עם בצל וסלרי אני צריכה לתת אותם בנפרד כמו תפוא גזר וכו?? תודה אהובות
אמהותאמהות
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2022 בשעה 08:23
האחות בטיפת חלב אמרה לי שבאופן כללי הסיכון לרגישות לירקות היא ממש נמוכה לכן לתת ירקות כאלה יחד ומקסימום אם תהיה רגישות להפריד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2022 בשעה 08:25
אל תתני בצל וסלרי יחד ללא טעימות כי שניהם עלולים להיות אלרגניים ואז לא תדעי ממה התגובה האלרגית. את יכולה לשלב בצל עם ירק שכבר טעם וסלרי עם ירק שכבר טעם ואז תדעי שאם יש תגובה אז היא בהכרח לבצל או לסלרי. אבל בהחלט נדיר שתהיה תגובה אליהם יותר נפוץ אלרגיה לעגבניה/חציל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2022 בשעה 08:38
אני מרגישה אמא ממש מזניחה, אבל בכל זאת מניחה פה את נק' המבט שלי. בחיים לא שמעתי על מישהו עם אלרגיה לסלרי. לא שזה לא יכול לקרות, אבל איכשהו נראה לי שבטעימות כולם מפרידים גזר תפוא וקישוא, ואחכ כשכבר לא טוחנים פתאום אוכלים הכל. מגיעים לגיל שנה ופתאום סמאש קייק עם כל צבעי המאכל, רצפות וסוכריות. כולם עשו טעימות לשמנת להקצפה, קקאו, וכל מה שיש שם לפני כן אחד אחד? אני לא מבינה איך באמת אפשר להפריד כל דבר ודבר, ובאמת לא עשיתי את זה. אף פעם לא הקשבתי לכללים. טעימות מבחינתי היה שהילד נורא רוצה מהצלחת שלי ופשוט נתתי לו טיפה. לא משנה אם היה שם ערבוב של אורז וכל מיני ירקות, וגם תיבול.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2022 בשעה 08:39
שמתי עין כשנתתי חמאת בוטנים, ומוצרי חלב, זה כן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך