חשבתי על משו. אומרים שגבינה בולגרית אסור כי היא יושבת במים וזה מפתח חיידקים. וכנאפה אומרים שמותר. אבל כנאפה מונחת עם הגבינה שלה עד שהיא נמכרת במים עם סוכר! ואני שואלת מה ההבדל? 🤔
הריון ולידה
💬10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי14 בפברואר 2022 בשעה 17:59
כנאפה זה אפוי/מבושל/מטוגן אז זה עובר תהליך הריגת חיידקים בחום
משתמשת פורטי14 בפברואר 2022 בשעה 18:13
כן אבל עצם העובדה שאלו מים עומדים.. לא בעייתי?
משתמשת פורטי14 בפברואר 2022 בשעה 18:24
עדיף להכין טרי בבית...או לקנות ממישהו שמכין במקום
משתמשת פורטי14 בפברואר 2022 בשעה 18:35
לא, כי החום הורג את החיידקים
תשמעי הכל זה עד רמה מסוימת, אני מאמינה שאם זה מקולקל שום דבר כבר לא יעזור