חשבתי על משו. אומרים שגבינה בולגרית אסור כי היא יושבת במים וזה מפתח חיידקים. וכנאפה אומרים שמותר. אבל כנאפה מונחת עם הגבינה שלה עד שהיא נמכרת במים עם סוכר! ואני שואלת מה ההבדל? 🤔
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בפברואר 2022 בשעה 17:59
כנאפה זה אפוי/מבושל/מטוגן אז זה עובר תהליך הריגת חיידקים בחום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בפברואר 2022 בשעה 18:13
כן אבל עצם העובדה שאלו מים עומדים.. לא בעייתי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בפברואר 2022 בשעה 18:24
עדיף להכין טרי בבית...או לקנות ממישהו שמכין במקום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בפברואר 2022 בשעה 18:35
לא, כי החום הורג את החיידקים תשמעי הכל זה עד רמה מסוימת, אני מאמינה שאם זה מקולקל שום דבר כבר לא יעזור

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך