☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1017544
משתמשת פורטי
27 בינואר 2022 בשעה 20:41
לידת קורונה מישהי חוותה לידת קורונה בבלינסון? איך זה מתנהל לאחר הלידנ מבחינת האם והתינוק?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
28 בינואר 2022 בשעה 14:12
עוקבת
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 ביולי 2018 בשעה 09:22
לא יודעת מה לעשות 😭 אני רק בחודש שלישי ואני פשוט שונאת את העבודה שלי!! מצד אחד אני לא רוצה לוותר על התשלום של החופשת לידה אבל מצד שני אני ממש סובלת פה ולא יודעת איך אשרוד פה עוד חצי שנה 😰
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2018 בשעה 14:26
מקדולנדס היי בנות, שבוע 16. מותר מדולנדס בהריון? מתחילת ההריון אני בדודה ואוכלת די הרבה. מעבר לכך שזה לא מזין, לא בריא כל כך..אבל זה לא מזיק, נכון? כלומר, מיתר בהריון?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
7 בפברואר 2021 בשעה 20:51
הערכת משקל באיזה שבוע עושים? עושים כמה הערכות?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
29 בנובמבר 2021 בשעה 16:05
חייבת עזרה בננות! הבן שלי בן שבועיים וכבר כמה ימים סובלת בעצירות! מה אפשר לתת או תרגילים שאפשר לעשות להקל עליו???
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
30 בנובמבר 2021 בשעה 06:48
עאישה נסיכה רשונה וכל מי שמבינה בנושא עבודה וזכויות בוקר אור בנות היום יום גדול!! אני מגישה מכתב התפטרות אחריי שנים שסבלתי במקום העבודה שלי לצורך גידול ילד תודה לאל! אני רוצה לבקש מהמעסיק מכתב לביטוח לאומי כדי לבטל את זמן ההמתנה לדמי אבטלה מה צריך שיהיה רשום????? תודה רבה רבה לעונות!!!
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
15 בינואר 2022 בשעה 11:32
בנות שמבינות בבצקים פליז עזרההה לאחרונה אני מכינה בצק לפיצה והוא יוצא לי קשה כמו אבן פעם כשהייתי מכינה היה יוצא לי ממש יפה היה תופח ברמה שעולה על גדותיו עם בועות והכל.. קניתי גם שמרים חדשים ואין לי מושג מה הבעיה זרקתי כבר כמה פעמים אוףף פליז מה יכולה להיות הסיבה מישהי יודעת?
הריון ולידה
💬
18 תגובות