בנות שמבינות בבצקים פליז עזרההה לאחרונה אני מכינה בצק לפיצה והוא יוצא לי קשה כמו אבן פעם כשהייתי מכינה היה יוצא לי ממש יפה היה תופח ברמה שעולה על גדותיו עם בועות והכל.. קניתי גם שמרים חדשים ואין לי מושג מה הבעיה זרקתי כבר כמה פעמים אוףף פליז מה יכולה להיות הסיבה מישהי יודעת?
הריון ולידההריון ולידה
💬18 תגובות

תגובות (18)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2022 בשעה 11:41
תנסי קודם לשים את הקמח ואז כל פעם שאת שמה משהו יבש אחר (מלח, סוכר, שמרים וכו) להפריד כל אחד ולערבב עם הקמח.. הכוונה כל פעם לשים מוצר אחר ולערבב עם הקמח שלא יפגשו, כנראה את שמה את השמרים והמלח יחד וזה גורים לשמרים לא לפתוח.. אחריזה תעברי לקטו עם באותה צורה ומים חמימים!!! חשוב!! לא קרים.. בהצלחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2022 בשעה 11:42
וואי האייפון פשוט בלבל את הכל 😒 * אחריזה תעברי לרטובים עם אותה שיטה ולשים מים חמימים. לא קרים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2022 בשעה 11:43
אני עושה תמתכון הזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2022 בשעה 11:58
אני שמה מלח בסוף.. עשיתי שני מתכונים שונים.. לא יודעת מה הבעיה אני גם שמה מים חמימים מבאס

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך