אוכל
2021-10-15 11:45:33
היוש בנות בשביל לעשות עראיס אני יכולה לעשות על מחבת רגיל ? למישהי יש מתכון מנצח ???
14 תגובות
0 אהבו

תגובות

2021-10-15 11:48:07
כן מחבת זה גם טוב על חום גבוה
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:48:48
היי מלי איך אדע כם מבפנים זה מוכן ? כמה זמן בערך צריך להשאיר על המחבת ?
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:51:50
כן בטח את מטגנת משני הצדדים שישחים ואז את מכניסה לתנור לחום בינוני שיהיה מוכן מבפנים
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:52:54
היי רחל לכמה זמן בתנור בערך ?
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:54:18
רבע שעה כזה
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:54:49
*עראייס* מחממים תנור ל180° שמים בקערה קילו בשר טחון בצל קצוץ פטרוזליה קצוצה מלח ופלפל חותכים פיתה לרבעים, יוצרים קציצות קטנות מהבשר ושמים בכל משולש פיתה ולוחצים קצת מחממים שמן במחבת(עדיף מחבת פסים) מטגנים כל פיתה מכל הצדדים, כולל מהצדדים הפתוחים(כל צד בערך דקה וחצי) מסדרים את הפיתות בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180° ל15 דקות מגישים עם זילוף טחינה מעל זה הולך עם צ'יפס, סלט ירקות/חסה, חמוצים ורטבים את הבשר שנשאר אפשר להקפיץ בווק עם גריל בשר או פפריקה, רוטב ברביקיו וכף סוכר חום לטגן ולערבב עם מזלג שיהיה פירורים ולשפוך מעל צלחת חומוס
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:54:51
מקסימום את חוצה לשניים אם את רואה שלא מוכן לגמרי תכניסי לעוד קצת
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:56:28
את יכולה לעשות את זה בטוסטר לחיצה 300 גרם בשר טלה טחון עגבניה מגורדת רבע צרור פטרוזיליה רבע בצל לבן חתוך קוביות קטנות קורט מלח ,פלפל, פפריקה מתוקה , פפריקה חריפה ( לפי הטעם ) , מעט קינמון , מעט היל מערבבים הכל ויוצרים כמעט 40 גרם כמעט 6 דקות וזה יהיה מוכן אני אישית עושה את העראיס בטוסטר לחיצה
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:56:58
תודה לכן🥰🥰🥰
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 11:57:33
בתיאבון 😋😋😋
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 12:16:09
אני לא ממליצה לשים פלפל בבשר כי זה מבייש את הבשר מנסיון , אבל זו החלטה שלך !! . בעלי מכין לי עם בצל מגורד , מלח , פטרוזיליה/ כוסרבא מה שבא לך וקצת כמון .
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 12:37:13
אני עשיתי לפני כמה זמן
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 12:37:30
על מחבת פסים עשיתי
0 תגובות
0 אהבו
2021-10-15 12:42:35
שמתי טחון בקערה עם מלח פלפל פטרוזיליה כוסברה ובצל ואז מילאתי תפיתות שמתי במחבת שמן זית שמתי תפיתות שיקבלו פסים מכל צד כולל מהצד של הבשר ואז הכנסתי לתנור ל10 דקות רבע שעה על 170 מעלות.
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2017-09-19 18:11:22
סבון פנים יש למישהי המלצה על סבון פנים שאפשר להשתמש בו ולא מכיל חומרים לא מומלצים בזמן הריון?
9 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2018-10-24 18:55:47
בוכה היי שבוע 20 כל הזמן בוכה, עליתי במשקל בוכה, מרגישה בודדה בוכה כל היום ביכה מה יהיה עם ההורמונים האלה
7 תגובות
0 אהבו
אמהות
2019-01-15 16:50:03
נעלם הכסף!! אני מודה- אני לא מעורבת בענייני הכספים בבית, אני מכניסה מה שאני מכניסה ומוציאה מה שאני צריכה וכשיש הוצאה גדולה מבררת עם בעלי אם נעמוד בזה.. לא יודעת למה אבל נכנסתי לאתר של הבנק, ואני ר...
63 תגובות
0 אהבו
אמהות
2019-08-05 06:40:39
שאלה חשובה על התפתחות גיל 5 חודשים התינוקת שלי עוד לא מתהפכת... היא לא מתה על להיות על הבטן.. אבל כן התחילה להחזיק מעמד ולהרים יפה את הראש.. התהפכה לי אולי פעמיים שלוש, אבל זה לא משהו שקורה בתדירות...
8 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-06-06 04:18:29
כמה עליתן עד שבוע 16?
9 תגובות
1 אהבו
הריון ולידה
2021-10-11 08:25:59
עצירות בהריון זה כדי שנתרגל ללחוץ בזמן אמת🤣🤣🤣
1 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-10-12 15:50:27
היי, מישהי יודעת מתי יש בייבילנד?
11 תגובות
0 אהבו