שאלה לבשלניות פה: נכנעתי לחשקים והחלטתי להכין חומוס ביתי. אממה הוא משלוש בצהרים עד עכשיו על האש וכנראה שיאכל כבר מחר.. השאלה היא איך ואיפה אני מאכסנת אותו בצורה שתשמור עליו מחיידקים וקוליפורמים???
💬13 תגובות
תגובות (13)
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 21:45
לא שמתי כלום רק מים😳
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 21:45
תכניסי למקרר איכשהו, חם. עם מכסה.
באמת מוזר שכל כך הרבה זמן בישול. אצלי זה בישול של מקסימום 3 שעות.
השרית את החומוס לפני?
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 21:46
השרתי כל הלילה😫
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 21:47
השאלה אם זה צובר חיידקים במקרר.. והאם כדאי את כל הסיר או בקופסא או למקפיא בכלל