אשמח לעזרה אמא טריה, טעימות חייב גם לאדות ולבשל את הירק או רק לטחון? איך זה עובד? ואיזה בלנדר מומלץ שעושה את כל הפעולות? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
💬2 תגובות👍1 לייקים
תגובות (2)
משתמשת פורטי5 באוגוסט 2021 בשעה 12:51
מומלץ לאדות כי זה שומר הכי טוב על הערכים התזונתיים.. אפשר גם לבשל ואחר כך לטחון הכל שיצא ממש חלק (בהתחלה, בשלבים מאוחרים יותר אפשר לטחון יותר גס)..
יש מכשירים שמאדים וטוחנים- בייביקוק, אוונט, שופרסל..