
אוכל
2020-04-13 20:05:55
פיצה חלומית ברמות על!🍕
מתכון הכי טוב שניסיתי לפיצה כשרה לפסח
תגובות

2020-04-13 20:11:13
נראה פצצה👌👌👌

2020-04-13 20:13:39
ניסיתי היום פעמיים להכין פיצה וזרקתי לפחחח תביא לי מתכון פליזז

2020-04-13 20:15:19
רק רגע,כותבת לכן :)

2020-04-13 20:19:35
זה בולגרית על הפיצה ? מותר גבינה בולגרית אם היא מחוממת ?

2020-04-13 20:21:27
נדירר
בתאבון! מחכה למתכון...

2020-04-13 20:23:18
לא בולגרית, חמד מוצרלה וצהובה.
בנות אני השתמשתי בקמח התכלת אבל לדעתי אין יותר מדי הבדל ביניהם. שמתי תמונה שתבינו לאיזה קמח התכוונתי

2020-04-13 20:24:22
נראה מעולה !!! תודה על המתכון

2020-04-13 20:24:39
לגבי רוטב אני בעיקרון זורמת כל פעם משהו אחר. שמן זית, שום כתוש, משחים שמה פפריקה ועליה קופסה עגבניות קצת שמנת מתוקה, מלח קצת תבלינים שיש, מאלתרת ונותנת בישול עד שמסמיך.

2020-04-13 20:25:43
ממש בשמחה.מחכה שתעדכנו מי שמנסה :)
אני עפה על התבניות החדשות של אמא שלי מהאושר עד. היה פשוט מושלם להכין עליהן. הכפלתי כמויות ב3 ויצאו לי חמישה מגשים גדולים

2020-04-13 20:27:14
שירן אם אין לי קמח כזה מה אפשר בקום?

2020-04-13 20:28:04
אין לזה תחליף מאמוש. ניסיתי מלא דברים, קמח תפוא יוצא צמיג, קמח מצה יוצא בטעם נוכחותי של מצות 😕

2020-04-13 20:29:40
יש לי אותו סוג קמח רק לא קמח שמרים אלא קמח תופח ניראה לך תופס??

2020-04-13 20:30:47
לא, הוא מתאים ממש לעוגיות ועוגות אבל לא ללחם או פיצה

2020-04-13 20:31:55
הבנתי .יש לך מתכון להשתמש איתו?

2020-04-13 20:35:16
https://nikib.co.il/misc/holidays/cakes-for-passover/33068/

2020-04-13 20:35:41
לניקי יש גם מייפל איתו

2020-04-13 20:36:51
עוגיות חמאה, שיש. תחטטי באתר שלה

2020-04-13 20:49:21
לבריאותת

2020-04-13 20:59:54
וואו נראה מושלם
אלופה😋👍

2020-04-13 22:58:58
תודה :) עכשיו סיימתי גם עם הקראצ'ים, המראה לא מלבב אבל הריח בבית מושלם 😍

2020-04-14 02:14:54
סטפ את יכולה לנסות להכין מהקמח התופח ובמקום מים תשימי יוגורט.. ככה אני עושה כשלא פסח ואין לי זמן לשמרים.

2020-04-14 04:34:43
נועית...בכול מתכון אפשר יוגורט??? כי שמרים לא בדיוק עושים אצלי עבודה

2020-04-14 04:41:53
לא בכל מתכון..
אבל יש כמה דברים שממש יכולים לעזור לך עם השמרים.
דבר ראשון תשמשי ביבשים, הרבה יותר קל לעבוד איתם .
דבר שני, תמיד להתסיס - תשימי את כל כמות השמרים עם מים פושרים- טיפה חמימים וסוכר (כחלק מהכמות מים וסוכר שצריך במתכון) ותחכי רבע שעה כשזה מכוסה- זה אמור להיות ממש קצף סמיך כשתפתחי, אם אין שינוי השמרים מקולקלים.
דבר אחרון- תמיד לשמור אותם במקרר.
שמרים צריכים זמן.. כשאת בוחרת להשתמש בהם אל תחפשי קיצורי דרך.

2020-04-14 04:45:13
תודה רבה נועית..אנסה ואבדוק

2020-04-14 12:51:25
ואו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.
נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

אמהות
2018-11-27 11:37:12
אי אפשר לצאת בערבים
הנסיכה שלי בת 4.5 חודשים, כמעט מאז שנולדה אני מקפידה על טקס שינה בערב, נראה לפעמים שהיא ממש מחכה לשעה הזו ומתלהבת מאוד מהאמבטיה, עיסוי לפעמים (תלוי במצברוח שלה), בקבוק ולישון.
א...

הריון ולידה
2021-02-21 09:54:47
למשהי אמרו בשבוע 33 ככה שהבטן קטנה לשבועיים שלוש אבל שאר הדברים היו נכון?

הריון ולידה
2021-06-24 06:43:59
שבוע 38+5 , ככל שהימים מתקרבים מתרגשת ופוחדת בו זמנית .. פוחדת מהלידה , פוחדת שלא אוכל לעמוד בכאב, פוחדת שאהיה חסרת אונים עם עצמי בתהליך הלידה והפחד הכי גדול שלא אצליח לעמוד בזה .. מנסה להרגיע את ע...

הריון ולידה
2021-08-03 14:53:42
שליטה נמוכה/ פתח יוצאים לשמירת הריון?

אמהות
2021-09-28 19:04:39
טרמפיסט מומלץ לאינגלזינה?

הריון ולידה
2022-03-12 18:28:26
יש לי קקי ואני ממש ממש לוחמצת ומרגישה כאבים בבטן זה מסוכן???

הריון ולידה
2022-03-12 19:14:54
הפרשות אצל תינוק בן 9 יום
האם בסדר?
בצבע צהוב עד כדי כל שלא מצליח לפתוח את העין
אחרי ניקוי מצליח
אבל זה מצטבר לאחר כמה זמן