אשמח למתכון של חלות מתוקות מוצלחות ואווריריות
ורוצה לעשות הפרשת חלה מה התהליך של זה תודה רבה!
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי3 בינואר 2020 בשעה 11:18
היי אהובה ישלי מתכון לחלות מותקוות טעימות אבל לא יודעת עם הילכתי אפשר לעשות עליהם המוציא .. אשמח להביא לך
משתמשת פורטי3 בינואר 2020 בשעה 11:20
קילו קמח
3 כף שמרים מעורבב עם כוס מים פושרים
בערך 2 וחצי כוסות מים (כולל הכוס של השמרים )
5 כף סוכר
כף מלח
1 ביצה
7 כפות שמן
ו2 כפות דבש
להתפיח במקרר עם ניילון נצמד לשעה צורות להבריש ביצה שומשום ולתנור 200 מעלות
משתמשת פורטי3 בינואר 2020 בשעה 11:21
ויש לי את המתכון של חלות רגילות
קילו קמח
2 כף שמרים מעורבב בכוס מים
2כף סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן
ו3 כוסות מים (כולל הכוס של השמרים )
להתפיח שעה בחוץ עם מגבת
ליצור צורות ביצה שומשום ולתנור ל220 מעלות