אשמח למתכון של חלות מתוקות מוצלחות ואווריריות ורוצה לעשות הפרשת חלה מה התהליך של זה תודה רבה!
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2020 בשעה 11:18
היי אהובה ישלי מתכון לחלות מותקוות טעימות אבל לא יודעת עם הילכתי אפשר לעשות עליהם המוציא .. אשמח להביא לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2020 בשעה 11:20
קילו קמח 3 כף שמרים מעורבב עם כוס מים פושרים בערך 2 וחצי כוסות מים (כולל הכוס של השמרים ) 5 כף סוכר כף מלח 1 ביצה 7 כפות שמן ו2 כפות דבש להתפיח במקרר עם ניילון נצמד לשעה צורות להבריש ביצה שומשום ולתנור 200 מעלות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2020 בשעה 11:21
ויש לי את המתכון של חלות רגילות קילו קמח 2 כף שמרים מעורבב בכוס מים 2כף סוכר כף מלח חצי כוס שמן ו3 כוסות מים (כולל הכוס של השמרים ) להתפיח שעה בחוץ עם מגבת ליצור צורות ביצה שומשום ולתנור ל220 מעלות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2020 בשעה 11:23
זה החלות הרגילות ותכף אחפש לך את המתקות עפ אמצא

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות