תחליף לקמח מלא היי בנות! התחלתי להכין עוגיות ופתאום ראיתי שצריך קמח מלא ולא קמח לבן רגיל. כמה אתן חושבות שזה קריטי להשתמש בקמח רגיל והאם המידות הן אותן מידות?
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 17:57
לא קריטי פשוט תורידי את כמות הנוזלים כי קמח מלא שותה הרבה יותר מקמח רגיל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 17:58
תודה!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 17:58
אז את ממליצה אולי לשים טיפה פחות קמח? כי אין כמעט נוזלים ולא בא לי שזה ייצא דחוס