היי. רציתי לדעת במידה ואני מניקה ושואבת חלב ושמה חלב במקפיא איך אני מפשירה אותו ? ואיך אני ידע מה הטמפרטורה הנכונה להאכלה אחרי הפשרה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 באוקטובר 2022 בשעה 13:08
בקערה עם מים חמים (לא רותחים)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באוקטובר 2022 בשעה 08:35
אני מפשירה בהעברה מהמקפיא למקרר אבל צריך לקחת בחשבון שזה לוקח קרוב ל24 שעות להפשיר לגמרי... זה רק אם אני יודעת שמחר יש לי משהו שלא אוכל להניק

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך