בנות תגידו אני יכולה להכין מעכשיו את הסיר של החמין (לקלף את התפוחי אדמה, בטטה, לסדר את השעועית וכו׳) ולשים במקרר מעכשיו עד מחר ומחר רק לשים תבלינים ולהרתיח? או שעדיף שלא?
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2022 בשעה 08:40
זה יכול להשחיר לך הירקות הייתי ממליצה לך לשים אותם בקערה עים מים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2022 בשעה 08:49
אני תמיד ביום חמישי מקלפת תפוחי אדמה ובטטות שמה בסיר עם מים מהברז ומשאירה במקרר ואת השעועית( יבשה ) , החיטה והכל בודקת מתולעים ומסדרת בשקית במקרר ( בכללי תמיד בודקת נגיד קילו שעועית יבשה , מחלקת למנות אחרי ששמתי במים עם סודה לשתיה ומקפיאה מנות מוכנות לחמין ) ויום שישי הכל מוכן לי רק להכניס לסיר ותבלינים שניםםם עושה ככה בחיים לא השחיר לי כלוםם ….
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2022 בשעה 10:16
סתיו מה הקטע עם המים וסודה לשתייה? זה כדי לנקות את השעועית ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2022 בשעה 10:27
אור זה כדי להוציא את הגזים מהשעועית אני משרה את זה ללילה או ל 12 שעות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות