אוכל לשבת מה אני יבשל הצעות? ואם יש למישהי מתכון לדג מרוקאי חריף אני אשמח😀
מדברים על הכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי5 בינואר 2022 בשעה 20:51
דגים מרוקאים.
בסיר רחב ושטוח..
2 עגבניות גדולות שטופות חתוכות לקוביות
צרור גדול של כוסברה קצוצה
6-8 שיני שום שלמים.
פלפל גמבה חתוך לרצועות
3,4 פלפל חריף חתוך לחצי לאורך נקי מגרגירים.
לכסות במים ולבשל על אש בינונית לריכוך הירקות וצימצום המים לחצי.
להוסיף מעל 5-6 פרוסות דג סלמון פילה או טבעות.
או מושטים פילה או שלם.
בכוס חד פעמית לערבב כפית מלח
3 כפיות מלאות פפריקה מתוקה. חצי כוס שמן.
לערבב היטב ולשפוך על הדגים.
לבשל על אש בינונית עד למיצוי הנוזלים אבל ממש .. עד שנשאר מעט נוזלים בסיר.
בהצלחה
משתמשת פורטי5 בינואר 2022 בשעה 20:54
וכמה שמן?
משתמשת פורטי5 בינואר 2022 בשעה 20:54
חצי כוס
משתמשת פורטי5 בינואר 2022 בשעה 21:11
לא להוציא את הגרגרים מהפלפל , זה מעלים את החריפות 😋
אני שמה מלא עגבניות.. איזה 6 כדי שיהיה מלא מלא רוטב. חותכת קליפה וקוצצת אותן.
גם גמבה פחות זורם.
תראי את איך אתם אוההים , כל פעם תוסיפי / תורידי משהו