היי בנות אני הכי מודה שיש קבוצה כזו!! אני מאובחנת בשחלות פוליציסטיות , לא קיבלתי מחזור כבר שלושה חודשים ובשבוע האחרון היו לי התכווצויות בצד ימין , הייתי היום אצל רופא נשים ועשה לי אולטרסאונד ואמר שאני בסוף של הביוץ ושהוא רואה צ׳יסטת ביוץ שהיא קצת נפוחה ושכבר הייתה אמורה לרדת הנפיחות , הוא אמר שאם עוד שבוע שבועיים לא אקבל לחזור אליו ולעשות אולטרסאונד ובדיקת הריון . אני מרגישה שהוא ממש הלחיץ אותי ולא יודעת אם אני אוכל לחכות עכשיו שבועיים לראות אם יש הריון או לא !
לפני הריוןלפני הריון
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בינואר 2022 בשעה 17:40
אין מה לעשות מתוקה, השבועיים האלו הם הכי ארוכים בחיים. אבל לא ניתן לזהות הריון לפני. תנסי עוד 12 ימים בערך לעשות בדיקת הריון ביתית שמתאימה ליומיים לפני מחזור. בהצלחה!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2022 בשעה 22:17
מסכימה זה באמת השבועיים הכי ארוכים.. בינתיים תתמקדי בלדאוג לעצמך ולתת לגוף שלך את מה שהוא צריך. ויטמינים, יוד, חומצה פולית. תאכלי טוב ותשני טוב. אני בדקתי ביום ה11 וראיתי פס חלשלוש. בהצלחה♥️♥️

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך