מתוסכלת!!!! בן 3 חודשים ושבוע וכבר שבועיים שהבן שלי לא עוזב את הידיים רוצה לישון רק על הידיים / מנשא ושבועיים בעיקר שרוצה רקקק לישון ולאכול … כמעט ולא מחפש לשחק.. כל הזמן בוכה ולא רגוע! אני משתגעת ולא יודעת כבר מה לעשות! למה ישן כל הזמן? אין לו חום ואין כלום! יכול להיות שכאבי הבטן/ גזים מתגברים לקראת חודש שלישי?
אמהותאמהות
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2022 בשעה 11:23
גם שלי היה ככה סביב 3 חודשים ישן 6-7 שעות ביום, וגם זה לא הספיק. כנראה הוא זקוק לזה. אם הוא חיוני סהכ, אוכל, טיטולים רטובים ויציאות- לא הייתי מתרגשת. כמה הוא ישן במהלך היום? ואיך ישן בלילה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2022 בשעה 11:33
בלילה טפו טפו ישן לילה שלם החל מ20:30 עד 06:30 (מתעורר לאכול רק). ובמהלך היום רק רוצה לישון עליי ומתעןרר לאכול. ואיך שמניחה במיטה ישר מתעורר. אני לא יודעת אם תקין, היית פונה לרופא במקרה הזה?? או שאין צורך וזה יעבור ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2022 בשעה 11:36
אם לא היו פה הזויות, הייתי מצלמת לך באיזה מנח אני. הבן שלי בן 4 חודשים, וישן עליי במהלך היום. מתסכל? לפעמים מאוד, אבל אני נותנת לו (לא יודעת אם זה נכון) מעדיפה שישן כמה שצריך מאשר יהיה גמור בערב. לדעתי אין צורך לפנות לרופא. כמה הוא ישן ביום?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2022 בשעה 11:41
היי יכול להיות שהחמודי בקפיצת גדילה באזור גיל 4 חודשים יש קפיצת גדילה למשך חודש בערך כניראה אצלו זה הקדים כל עוד הילד אוכל ויש לו יציאות ובזמן עירות הוא חיוני לא הייתי דואגת ❤️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך