☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 995210
משתמשת פורטי
3 בינואר 2022 בשעה 18:52
שבוע 22+6, היום עשיתי סקירה מאוחרת והרופא אבחן שה״מוחון״ קטן בהשוואה להתפתחות של שאר הגוף ולשבוע הבדיקה.. ביקש להגיע למעקב עוד שבועיים והסביר השלכות, מישהי שעברה משהו כזה?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
6 במרץ 2020 בשעה 12:59
בדיקת דופק - לא אצל הרופאה שלי היי, אני שבוע 5. הרופאה שלי עשתה לי בדיקת אולטרסאונד ראשונה אצלה בשבוע 4 וראתה שקיקון קטן ומשום מה לבדיקת דופק הפנתה ל אולטרסאונד במעבדה של מכבי ולא אצלה... יש סיבה לכך? לא עושים בדיקות דופק אצל הרופא שלך?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
16 ביולי 2020 בשעה 17:06
איפה הבשלניות שאני מקנאה בהן???? מגוללת אחורה לראות מה בישלתן לשבתת ואיןן כלוםםם!! מה קרה????? (או שעוד מוקדם)
אוכל
💬
40 תגובות
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2020 בשעה 02:34
ריח של זרע.. בנות שאלה.. אני בשבוע 34 וכל היום יש לי בתחתונית ריח של הפרשות של זרע.. עכשיו אין לי הפרשות גושיות זה פשוט הריח.. לא קיימתי עם בעלי יחסים 🙄 לפני יומים היתי במיון בגלל צירים מוקדמים ופתיחה של חצי סנטימטר זה עלול להיות קשור?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
20 באוקטובר 2020 בשעה 17:38
איזה אתר טוב אני יכולה לקנות בדיירקט?
קניות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
15 בפברואר 2022 בשעה 18:16
היוש יש לי תינוקת בת 7 חודש כרגע בגלל החורף קורונה לא יוצא לנן להיפגש עם אנשים יותר מידי כי קר נורא עד שיגיע האביב ויהיה אפשר לצאת האם לדעתכם זה שהוא רק עם ואמא ואבא יכול לפגוע הןא צריך חברה בגיל כזה,?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
2 במרץ 2022 בשעה 20:44
למישהי יש קוד קופון למוצרים של וולדה?
הריון ולידה
💬
1 תגובות