מלח בטעימות: האם אפשר לתבל עם מעט מלח קיושא (וירקות תפלים כמו תפוח אדמה) או לתת רק קישוא וזהו? והאם כדאי לתת עם הקליפה ולמעוך יחד? תודה❤️
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות👍1 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2022 בשעה 07:28
אני בהתחלה הבאתי בלי ולאחר מכן הוספתי תבלינים. יש המלצה לפתוח לטעמים מגיל מוקדם כדי שיתרגל לפחות לאוכל ביתי ולא ימנע מאוכל מתובל בהמשך. לכל מקרה אני חושבת שלפחות להתחלה עדיף להביא בלי מלח ואחרי שמסיימים עם הטעימות הבסיסיות להביא מתובלן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2022 בשעה 07:28
מיותר לשים מלח. הטעמים של הירקות מאוד חזקים עבורם גם ככה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2022 בשעה 07:28
תודה ומה לגבי הקליפה? לקלף או להשאיר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2022 בשעה 07:35
אני את התפוח אדמה קילפתי אבל קישוא ניקיתי טוב טוב והשארתי כי הקליפה של הקישוא מאוד מאוד בריאה. קחי בחשבון שזה גם לא כלכך משנה בהתחשב בעבודה שאת נותנת לו עכשיו טעימות רק כדי שהגוף יתרגל ולא באמת כארוחה.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך