איך אתן מכינות בקבוק? שמות תמל ישר על מים פושרים או ממיסות קטדם על רותחים ואז מוסיפות פושרים כדי לאזן? אני עושה ישר על פושרים ותמיד יש לי גושים בבקבוק שלא נמסים
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בדצמבר 2021 בשעה 18:42
קודם כל שמים מים פושרים - חמים ואז את התמל אסור להמיס במים רותחים ברגע שממיסים את התמל במים רותחים זה פוגע בו הבן שלי לדוגמא אוכל רק שזה קצת חמים כזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בדצמבר 2021 בשעה 19:01
תערבבי טוב טוב את הבקבוק... ואז לא יהיו גושים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בדצמבר 2021 בשעה 19:19
אני שמה קודם מים חמים ואז קרים/פושרים את האבקה ומערבבת