היי מישהי שמבינה בעוגות גבוהות? איך אצן מורחות מסביב את הקרם בלי שיראו סימנים של העוגה? באיזה קרם משתמשות? והאם ניתן להכין את העןגה יום קודם? או את הקרמים לפחות? מצורפת תמונה ליחס:)
אוכלאוכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בדצמבר 2021 בשעה 08:05
אני לא מומחית לעוגות כאלה אבל אני יודעת שיש מיישר עוגה שבאמצעותו ניתן לעשות את זה. אני משתמשת בו כדי ליישר ציפויים של עוגות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בדצמבר 2021 בשעה 08:16
קלף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בדצמבר 2021 בשעה 08:48
נראה לי למרוח שכבה אחת של קרם, להקפיא, ואז שכבה שניה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בדצמבר 2021 בשעה 09:36
כן את יכולה להכין יום לפני את העוגה ולעטוף בניילון ניצמד , לא חייבת להכניס למקרר את הקרמים לא כדאי , עדיף להכין באותו רגע שאת עוטפת את העוגה את עוטפת פעם אחת , מכניס את העוגה למקפיא לרבע שעה בערך ועוטפת שוב , עם קלף ויש כזה דבר ששמים את העוגה עליו והוא מסתובב וככה אפשר לעטוף יפה שלא יהיו סימנים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך