היי בנות אשמח להסבר בטעימות.. היום התחלנו עם קישוא (לא ממש אהב) בישלתי חתיכה קטנה והשאר במקרר. למחרת אני אבשל עוד חתיכה קטנה האם הקישוא כבר איבד את הויטמינים שלו? אשמח לשמוע איך אתן עשיתן
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2021 בשעה 16:27
קישוא זה מעט מריר אולי בגלל זה. אני התחלתי מדלעת, יום למחרת הוספתי גזר, יום שלישי הוספתי תפוח אדמה רק ביום הרביעי הוספתי את הקישןא ואז זה כבר מעין מרק.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2021 בשעה 16:33
אמרו לי שלושה ימים כל ירק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2021 בשעה 18:19
הבת שלי גם בהתחלה לא התלהבה מקישוא היום אוכלת רק את זה מהמרק בהתחלה הם מתנגדים להכל אל תתייאשי אני אישית טחנתי כמה ירקות ביחד ( מרק כזה ) ושמתי במקרר וכל יום נתתי לה קצת את יכולה גם להקפיא

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך