היי אשמח לעזרה! מכינה חלות ושמתי להתפחה.. יש לי זמן, זה בסדר שאתפיח כמה שיותר? או שחשוב אחרי הכפלת הנפח כבר לקלוע את הצמות? וראיתי באחד המתכונים שצריך להוציא את האויר ורק אז לקלוע ולהתפיח שוב.. נשמע לי מוזר.. מה אומרות?
אוכלאוכל
💬6 תגובות👍2 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2021 בשעה 12:24
אני עושה התפחה ראשונה שעה, לאחר מכן מורידה אוויר, סוגרת להתפחה שניה גם בערך שעה לאחר מכן קולעת צמות מורחת ביצה וסומסום ועוד התפחה קצרה ולתנור.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2021 בשעה 12:25
חשוב שתראי שבאמת הבצק תפח כי קר עכשיו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2021 בשעה 12:25
שהכפיל את גודלו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2021 בשעה 18:02
תודהה רבהה🙏

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך