פליז תרגיעו אותי הכנסתי לתנור פשטידה(עם 2 ביצים) על 180 מעלות למשך 50 דק הפשטידה הייתה קצת נוזלית(הנחתי שזה מהגבינות) ואכלתי חתיכה פתאום נכנסתי לסרטים שהביצה לא התבשלה מספיק מה דעתכן? 180 מעלות ל50 דק מספיק להרוג את כל החיידקים בביצה?? בלחץ
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2021 בשעה 20:00
זה בסדר החיידקים מתו מזמן..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2021 בשעה 20:02
הכל טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2021 בשעה 20:03
חח הכל טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2021 בשעה 20:06
תודה בנותתת ממשיכה לטרוףף😋😋

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך