תגידו אתן שוטפות חזה עוף /שניצלים לפני טיגון/אפייה? לא הרתחתי לפני...שמתי ככה בתנור על 190 מעלות לפחות חצי שעה, לא הורג חיידקים? עשיתי את זה כמה פעמים בהריון... תקיו?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בדצמבר 2021 בשעה 20:01
אני מנקה את החזה עוף ושוטפת ברור .. מספיק לצרוב את החזה עוף טוב שיעשה מבפנים ויעלה אדים לא חייב חצי שעה .. אם הוא דק גם חמש -עשר דקות זה מספיק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בדצמבר 2021 בשעה 20:02
ראיתי כתבה שזה פשוט מפיץ חיידקים בכיור...ורק להרתיח אמור לעזור, אז לא שטפתי. זה ממש נורא?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בדצמבר 2021 בשעה 20:04
אני אף פעם לא הרתחתי את החזה עוף לפני שטיגנתי או צליתי הכל טוב !! יש הרבה דברים שבהריון נראים מלחיצים יותר.. אבל מה שחשוב שאוכלים בשר או דגים שפשוט הוא יהיה עשוי טוב ושיעלה אדים זה שורף את החידקים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בדצמבר 2021 בשעה 20:04
רצוי לשטוף בשר..

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך