ממש בתחילת הריון. הריון ראשון. מתעוררת כל בוקר גמורה מעייפות ועם בחילות(שלא נדבר על הבחילות במהלך היום). איך מצליחים להיות בלימודים באמת מצב הזה.? עוד שניה תקופת מבחנים ובכלל מלחיץ אותי..
סטודנטיות בהריוןסטודנטיות בהריון
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2021 בשעה 08:49
אני פשוט לקחתי לעצמי חופש, מודה שזה הלחיץ אותי אבל בפועל זה עזר לי ממש והיה שווה את זה. הייתי שבוע וחצי בבית, מה שאפשר לעשות מקוון עשיתי, עבודות עשיתי וכל השאר לא. נחתי, למדתי קצת איך להתנהל עם הבחילות וההקאות, באיזה שעות זה ממש תוקף ואיזה שעות פחות, אכלתי טוב, ישנתי הרבה ופשוט התרכזתי בהריון. שיתפתי את הראש חוג שלי והיא ממש הבינה ובאה לקראתי, ממליצה :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2021 בשעה 08:54
ולגבי התקופת מבחנים, תאכלס את בבית חוץ מהמבחנים שזה שיפור לדעתי וגם תבררי לך מה מגיע לך עם ההריון, אצלינו למשל מי שבהריון מקבלת הארכת זמן 25%, אישור לצאת באמצע המבחן לשירותים ודברים כאלה שעוזרים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2021 בשעה 17:30
לגבי העייפות אין כל כך מה לעשות.. בחילות בבוקר הרבה פעמים עוזר לאכול פרוסת לחם עם משהו או כל דבר אחר יבש וקל