שבוע 35 איך להתכונן פיזית ונפשית ללידה? לא מעכלת שהולך להיות לי תינוק המוח שלי לא קולט שאשכרה אני הולכת לראות תינוק שהוא שלי שיצא. מתוכי מחכה לרגע בקוצר רוח מצד שני ממש מפחדת לא רק מהכאבים מהחוויה עצמה כלכך באלי לחזור לגוף שלי גם התגעגעתי לזה שאני לובשת בגדים ולא מגרדת לי הבטן והבגדים לא לוחצים עלי ושאין לי בטן ענקית התגעגעתי להרגיש טוב עם עצמי ועם הגוף שלי ללבוש מה שבאלי אוףףף
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות👍2 לייקים

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2021 בשעה 17:38
בהצלחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2021 בשעה 17:43
ממש מזדהה איתך❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2021 בשעה 17:58
אנלא יודעת אם יש הרבה איך להתכונן, כי זה שונה ואחר מכל דבר, לא משנה כמה תתכונני.. אבל תנסי להיות באופטימיות ובמחשבות חיוביות ולזמן אלייך ואליכם טוב. לגבי הגוף - רק קחי בחשבון שזה לוקח זמן, לפחות קצת, וגם אחרי הלידה הבטן לא מיד נעלמת, יוצאים מהבית חולים עדיין עם בטן של תחילת הריון. לא בקטע של להוריד אותך חלילה, פשוט שלא תהיי מופתעת מזה (אני קצת הופתעתי מזה, ואז הבנתי שככה זה אצל רובנו..)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2021 בשעה 18:13
אני למשל די בכיתי עד חמישה ימים אחרי הלידה כל כמה שעות התפרצתי בבכי.. על השינויים בגוף, על חוסר יכולת לתפקד רגיללל ומהר , על העובדה שאני פשוט רוצה לישון, על געגוע לחיבוק של בעלי שעכשיו חודש וחצי אנחנו נהיה בנפרד ומה לא.. שלא נדבר על ההנקה שהייתי מתוסכלת ממנה בהתחלה כי שום דבר לא הלך לי כמו שרציתי , ציפיתי או דמיינתי.. כמו שכל הבנות אומרות.. הכל עובר. להתכונן אאין איךךך (אני מלכת ההתכוננויות) צריך לעבור את זה , לבכות את זה או לא לבכות כל אחת מה שמשחרר אותה ולהחזיק יום אחרי יום עד שדברים מתחילים להתאזן.. עד שמתרגלים, לומדים יותר משתפרים בעשייה והבנה. פיזית... תאכלי בריא וטוב תשני טוב קחי תוספים שאת צריכה ותהיי שמחה . את הולכת לזכור את הרגע שהוא יצא לעולמים. אני יודעת שאני לא אשכח. הכל הופך להיות טוב יותר עם הזמן. מאחלת לך לידה מהירה קלה בלי תפרים בידיים מלאות!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך